Tänään on satanut vettä ja räntää, on liukasta, piemää ja märkää. Kössi jäi koppiin riimusta kiinni, ja ei meinattu irti saaha. Kylälläki olin tänään, mummulta kävin ottamassa joulukoristeet pois ja sitten kävin ostamassa joululahjan pikkuvelipuolelle.. Hieman vain myöhässä.. :D

Kotiintulomatka oli suoraan sanoen painajaista. Oli ihan hirveän liukasta, ja parissa isossa rinteessä oli hiinä ja hiinä, että pääseekö huipulle asti. Isä meni meitä ennen kotiin, mutta ei päässy perille asti, kun auto luiskahti ojaan. Siinä se oli soitellu hiekottajalle, ja käskeny hiekottamaan tien, ja käydä kiskasemassa isä auton kans sieltä ojasta pois. Outellessa oli Kolme tuttua meinannu ajaa ojaan, mutta olivat selvinneet pelkällä säikähdyksellä. On pesiöllä kuitenkin onneksi sen verran hyvä yhteishenki, että kun joku on ojassa, niin kaikki pysähtyy kysymään, jotain tyyliin, että kävikö pahasti, pärjäätkö ja tarvitko kyydin. :)

Huomenna menen ihan varmasti ulos Kössin kans, se on liian monta päivää ollut ilman kunnon virikkeitä.. Ihan omatuntoa kalvaa, kun tietää sen joka päivä uskollisesti istuvan pihalla odottamassa emäntää.. muta huomenna odotus palkitaan, ja se lupaus pitää!

Mutta, pittää lähteä syömään ja nukkumaan, mors.