En ole pariin päivään kirjottanut. Koulu alkoi taas ihan hyvin, mitä nyt meni selkä kipeäksi jo ensimmäisesnä päivänä, istumisen takia, En ole saanut yhtenäkään yönä unta ennen yhtä.. Haluttaa nukkua, mutta ei vaan pysty nukahtamaan.. Inhottavaa :(

Eilen oli pakkasta parhaimmillaan noin -26 astetta, pikkusenhan tuo meinasi kylmä olla. Opetin Kössiä pihalla, ja kun hain sen riimulta, ja toin pihalle, se loikki ihan ihmeellisesti siinä, kuin olisi tassuja palellut! Sitä näkyä kuvaa varmaan sanonta "kuin kissa kuumalla katolla". Mutta ei kai sen tassuilla voinut kylmä olla, eihän niitä palele, vaikka se on 24/7 ulkona? Outo juttu.

Mieliala on jotenkin alhaalla. Mikään ei kiinnosta. Tämä päivä on ollut kamala, ainut hyvä on se, kun aamulla fysioterapiassa fysioterapeutti kehui minua, kun polvi oli tosi paljo parempi ku ennen joululomaa.. 20. päivä se sitten on kirurgin tutkittavaksi lähtö Kajaaniin, toivottavasti polvea ei tarvi leikata..

Kössin aktivointi onjäänyt tosi vähälle koulun alettua, kun sitä ei voi nyt sisällenkään ottaa, koska kissa on kiimassa, uroskissa mouruaa kun naaras on kiimassa, ja jos koiran tuo sisälle, jompikumpi kissoista alkaa merkkailemaan.. Mutta jospa tuo kärvi menee kissalla ohi, ja elämä jatkuu taas tavallisesti :)

Tänään kävin opon luona juttelemassa taas. Ensimmäinen hakuvaihtoehto on ehdottomasti Kannuksen kennel-alan koulutus, sittenpä onkin suuri kysymysmerkki. Mielessä on ollut Kaustisen raviopisto, jossa myös oppisi kengittämisestä, se on suuri haave minulle, osata kengittää. Vaikka ikinä en siitä varmaan itselleni leipää saisi, en pystyisi tekemään säännöllisesti ja paljon kengittäjän hommia huonon/ yliliikkuvan ja kipeytyvän selän takia. Sitten on Kajaaniin Seppälään eläintenhoitajaksi haku kanssa vaihtoehtona, sinne ollaan juuri rakentamassa kenneliä, siellä on kaikenmaailman lehmät ja hevoset sun muut, eli paikan pitäisi olla minulle kuin valettu, olen viettänyt suunnilleen koko pienen ikäni navetassa. Ja eläimet ovat minulle tärkeitä, ja toivottavasti pääsen joskus semmoiseen työpaikkaan, jossa pääsen toteuttamaan itseäni eläinten kanssa.

Mutta, pitää lopettaa tältä illalta (YÖLTÄ!) "Uni painaa luomet kii, en enää vastustella voi"