Pihalla on kylmä, koko päivän on ollut lämpötila viidestätoista miinusasteesta ylöspäin, aamulla vähän lauhempi kylläkin..

Tänään oli suunnitelmissa mennä hevostelemaan tuohon aika lähelle yhteen taloon, jossa on kolme hevosta. Yhdesti olen niitä käynyt katsomassa, ihania otuksia, milloimpa eläimet ei olisi? No, sinne en kuitenkaan sitten tänään päässytkään, ja koko päivä on muutenkin ollut vähän tokkurainen.

Eilen illalla olin naapurissa, ja siellä tuli laulettua karaokea niin paljon, että kurkku on vieläkin kipeä. Sieltä tulin kotiin, ja samantienpä oli sitten lähtö tuttujen luo parin kilometrin päähän, autokyydillä, onneksi. Vietettiin iltaa, ammuttiin raketteja, oli mukava ilta, kiitos siitä! Tutustuin myös pariin muutamaan ihmiseen illan aikana, mukavia hekin.

Tänään heräsin puoli kymmenen aikoihin, eli siis ihan suht. aikaisin, mutta silti ei ole tullut juuri mitään tehtyä. Oon siivonnu oman huoneen, vaihtanut petivaatteet, kontaktoinut pari omaa koirakirjaa, ja kouluttanut omaa koiraa.

Tänään koira ei jaksanut oikein keskittyä, ja ulkona oli niin kylmä, etten kehdannut sitä opettaa ulkona, vaikka kokeilinkin kyllä, mutta sormet siinä paleltui. Sisällä harjoiteltiin yhtä uutta temppua, kertailtiin vanhoja, ja seuraaminen onnistuikin hienosti tänään! mutta sisällä tuli niin kuuma, ettei kauaa kerennyt olla.. Eikä malttanut jäädä pötköttelemään tänään kuin pieneksi hetkeksi kerrallaan, joten vein sen ulos, siellä ei ainakaan kuuma luulisi tulevan!

Toinen kissoistamme pitäisi leikkuuttaa.. Mutta se maksaa ihan mukavasti, ennemmin nuo aikovat tappaa sen.. Mutta ei, en halua luopua terveestä ja ihanasta kissastani! En ainakaan niin, että se pitää tappaa!

Koiratoiveet on laitettu jäihin.. Ainakin vähäksi aikaa.. Kyllä se isäpuoli pehmeää vielä!