Tänään on ollu kiva päivä! Vaikkakin heräsin tosi myöhään, jälleen kerran.. Tuosta tavasta on päästävä eroon, mutta viimeistään sitten rytmi muuttuu, kun koulu alkaa taas 7. päivä..

Käytin Kössiä tänään sisällä, mutta se oli tosi villillä päällä, koska en eilen sen kanssa joutanut touhuamaan, tänäänkin se oli hienosti sisällä taas, paitsi sille tuli kuuma, onhan sillä kyllä tosi paksu turkki.. Ulkonakin oltiin hetki, mutta siellä oli kylmä, pakkasta on tänään ollut noin 18 astetta.

Kanihäkinkin siivosin ulkoa tänään, oli se kyllä aivan kamalassa siivossa! Ja ei ollut kovin fiksua sitä tämmöisellä pakkasella siivota, koska kaikki oli pohjassa tiukasti kiinni, ja pysyi. Koppikaan ei lähtenyt irti häkin pohjasta.

Tällä hetkellä siivoan omaa huonetta, ja koneella olen nyt, koska siirsin tätä ja kokeilen nyt että toimiiko tämä.. Sänky on edelleen täynnä tavaraa, mutta kyllä se siitä, pikkuhiljaa.. Koko siivous alkoi oikeastaan siitä, kun eilen kissa kusi meidän vanhan tietokoneen.. Se oli tuossa lattialla, itse asiassa se on ollut siinä monta kuukautta..

Mutta, nyt pakko mennä jatkamaan sitä siivousta, huomenna lisää!